scheiden echtscheiden advocaat
echtscheidingsadvocaat groningen


mr A. Mulder

Annemiek Mulder is werkzaam in de advocatuur sinds 2007. Zij is begonnen als juridisch medewerker op een advocatenkantoor (2006) en is op 30 januari 2007 beëdigd als advocaat. Annemiek heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit te Groningen van 2000 tot 2004 en is afgestudeerd in de richting strafrecht. In haar huidige praktijk ligt de nadruk al jaren op de rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht (met name bijstandskwesties).

Annemiek is geboren Groningse en nauw verwant aan de stad. Dit is terug te zien in haar nuchtere kijk op dingen en haar vermogen om te relativeren. Annemiek is erg ambitieus, rustig en duidelijk. De adviezen die zij geeft, gaan vaak verder dan het pure juridische. Gelet op haar jarenlange ervaring is Annemiek in staat om een goed en gedegen advies te geven en een daarmee corresponderend pad uit te zetten.

Annemiek is van mening dat een advocaat meer moet zijn dan enkel deskundig. Met name de klik die cliënten met hun advocaat hebben, is voor Annemiek van belang. Een goede samenwerking met de cliënt is essentieel in de werkwijze van Annemiek en staat bij haar hoog in het vaandel.KvK nummer: 55622968