scheiden echtscheiden advocaat
MfN NMI vfas echtscheidingsadvocaat groningen


Mr M.R. Holthinrichs

Maaike (23-12-1979) is geboren in Almelo en is na de middelbare school naar Groningen vertrokken om daar Nederlands recht te studeren.

Al vrij snel tijdens haar studie wist Maaike dat ze advocaat wilde worden en het familierecht heeft altijd haar bijzondere interesse gehad. Tijdens haar studie heeft zij dan ook veel familierechtelijke vakken gevolgd en heeft zij stage gelopen op de familiekamer van de rechtbank in Groningen. Ook is zij enige maanden als buitengriffier werkzaam geweest bij deze rechtbank.

Maaike heeft als advocaat in eerste instantie een algemene praktijk gevoerd, maar zij is zich al snel hoofdzakelijk gaan bezighouden met het familierecht (echtscheiding, alimentatie, omgang, etc.), het jeugdrecht maar ook het huurrecht. Ze wordt door de rechtbank met enige regelmaat als bijzonder curator benoemd over minderjarigen en als advocaat toegevoegd aan minderjarigen die (civielrechtelijke) gesloten geplaatst moeten worden. Ook is zij lid van de werkgroep Psychiatrisch Patientenpiket en maakt zij deel uit van een werkgroep familierecht.

Maaike vindt het belangrijk om cliënten juridisch goed te adviseren, maar ook oog te hebben voor de emotionele aspecten die gepaard gaan met het voeren van familierechtelijke procedure.

Wilt u een deskundig en betrokken advocaat? Dan bent u bij Maaike aan het juiste adres.


KvK nummer: 01146692